Webinarë dhe video tutorialë online

Në kohët e sotme, kemi pak kohë për të lexuar manuale dhe materiale promocionale. Kjo është arsyeja pse ne veprojmë me webinarë të rregullt ku duam t'ju prezantojmë te rejat e fundit nga Travelport.

Ju gjithashtu mund të shikoni videot e webinareve të kaluara sa herë që ju nevojitet. Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë temat që ju interesojnë. Ju lutemi dërgoni ato në galileo@travelportalbania.com

GEM & GRM – Prezantim

Kliko këtu per videon.

GalileoTerminal – Prezantim

Kliko këtu per videon.

GOL IBE & GOL Mobile – Prezantim

Kliko këtu per videon.

RDP & Go-Link – Prezantim

Kliko këtu per videon.

Travelport Smartpoint: Bëhu agjenti që di të punojë në mënyrë të zgjuar.

Kliko këtu per videon.

Travelport Smartpoint: Dizenjimi sesi shitet udhëtimi sot. Demo e përgjithshme.

Kliko këtu per videon.

Travelport Smartpoint: Një demonstrim

Kliko këtu per videon.

Please reload