Travelport ViewTrip

Me Travelport ViewTrip, klientët tuaj mund të shikojnë informacionin tuaj të udhëtimit përmes sistemit të rezervimit të Travelport Galileo.

Ju mund të përdorni Travelport ViewTrip tani.

Itinerar në çdo kohë dhe kudo

Travelport ViewTrip është i aksesueshëm vetëm nëpërmjet qasjes në internet. Pra, udhëtarët tuaj kanë qasje në itinerarin e udhëtimit të tyre në çdo kohë, kudo. Për të shfaqur itinerarin, thjesht vendosni kodin e udhëtimit (PNR) dhe mbiemrin e pasagjerit.

Jo vetëm një itinerar

Travelport ViewTrip gjithashtu u siguron klientëve tuaj një mori shërbimesh dhe informacioni shtesë për udhëtimet e tyre. Për shembull: printimi i biletave elektronike, informacionet e motit, kërkesat shëndetësore dhe visat, harta interaktive të qytetit ose check-in online.