TripGate

Sistemi i rezervimit online për bileta avioni, hotele dhe trena për klientelën tuaj të korporatave.

TG-banner-1440x878.jpg

Fluturime nga sistemi i rezervimit Galileo

A jeni përdorues i sistemit të rezervimit Galileo? Nuk ka asgjë që ndalon klientët tuaj të korporatave të rezervojnë  bileta me anë të kësaj oferte të gjerë.

Fluturime Low-cost? Sigurisht.

Një tjetër burim i përmbajtjes të TripGate është Travelfusion. Përveç linjave ajrore tradicionale nga Travelport Galileo, klientët tuaj të korporatave mund të rezervojnë fluturime me kosto të ulët në të gjithë botën.

Po, trenat gjithashtu.

A udhëtojnë klientët tuaj të korporatave me tren në Poloni apo Rusi? Falë TripGate-it ata mund të kërkojnë dhe të blejnë bileta PKP-Intercity dhe Russian Rail tickets.

Jo vetëm fluturime, por edhe hotele

Gjatë rrugës, klientët e korporatave mund të kërkojnë dhe të rezervojnë hotele nga databazat e HotelsPro, Tripnet dhe Travelport Rooms and More.

Gjithçka në një vend

 • Aprovimi i biletave të linjave ajrore sipas politikës së udhëtimit të korporatave

 • Menaxhimi i klientëve të korporatave

 • Rezervim i fluturimit

 • Rezervim i hotelit

 • Rezervim i trenave

 • Menaxhimi i udhëtimit të korporatave

 • Statistika

Më shumë përmbajtje?

A keni një kontratë individuale me një zinxhir hotelesh ose me një linje ajrore? TripGate tregon dhe promovon tarifat tuaja speciale. A nuk e shihni ofruesin e sherbimit tuaj të preferuar në këtë faqe të produktit? Ju lutem na njoftoni. Ne jemi të lumtur të fillojmë proçesin për integrimit.

Politikat e udhëtimit

Politikat e udhëtimit së bashku me qendrat e kostove dhe një proces automatik të verifikimit ndihmojnë klientët tuaj të korporatave që të kontrollojnë efektivisht kostot totale. Falë TripGate, ata mund të jenë të sigurt se punonjësit e tyre udhëtojnë në përputhje me politikën e udhëtimit të korporatave.

Qendrat e Kostos

Ky funksionalitet kyç ju lejon të menaxhoni qendrat e kostos, përcaktoni metodat e pagesës për ta, caktoni menaxherët dhe vendosni politikat e udhëtimit.

Funkcionality, díky kterým Váš online travel byznys jen pokvete

 • Open-jaw a vyhledávání pro více letů

 • Vyhledávání +/- 1 den pro zpáteční lety, a +/- 3 dny pro jednosměrné lety

 • Vyhledávání z více odletových míst najednou

 • Rezervace sedadel

 • Ochrana proti negarantovaným rezervacím

 • Obohacené výsledky vyhledávání

 • Úpravy designu

 • Servisní poplatky podle různých kritérií

Si funksionon TripGate

Shihni webinar-in e regjistruar dhe zbuloni detajet më me hollësi.

Rolet dhe menaxhimi i përdoruesve

Menaxhimi i thjeshtë i përdoruesve dhe roleve është një tjetër veçori kryesore e TripGate. Falë ngarkimit të dokumenteve në Excel, krijimi i profileve është shumë i lehtë.