Travelport Smartpoint

Travelport Smartpointi është platforma që përdor teknologjinë e lartë për t’ju përshtatur zhvillimit të vazhdueshëm dixhital. Në majë të gishtave do përdorni dhe menaxhoni  gjithë  informacionin  si dhe   elementët e nevojshëm të udhëtimit, duke ju ofruar klientëve tuaj një shërbim të personalizuar.

Me Travelport Smartpoint, agjencia juaj e udhëtimit do të marrë:

Përshatshmërinë

Platforma jonë e rezervimit mund  të personalizohet sipas kërkesës suaj  duke mbështetur biznesin në çdo mënyrë.

Përmbajtja e kuptueshme

Ne ofrojmë një gamë të gjerë përmbajtjesh udhëtimi, të gjitha në një platformë, dhe përshtasim rezultatet e kërkimit duke ofruar mundësitë e duhura për klientët tuaj.

Efikasiteti i agjentëve

Ne kemi hequr menaxhimin e ndërlikuar të sistemeve në mënyrë që agjentët tuaj të mund të përqëndrohen më shumë në shitje dhe më pak në administrim.

Partner i besueshëm

Ekipi profesional Travelport Albania është i përkushtuar për të ndihmuar të gjitha agjencitë që përdorin platformën tonë - si ato të mëdha ashtu edhe agjencitë e vogla. Ne jemi të gatshëm t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojmë në çdo pengesë të hasur gjatë punës. 

Shisni më shumë  dhe shpesh shërbimet e linjes ajrore

Me Travelport Smartpoint, do të keni në dispozicionin  tuaj të gjitha produktet e përditësuara dhe gamen  e te gjitha  linjave ajrore  në më  shume se  400 linja ajrore qofshin keto  tradicionale apo low cost.

Zbulo më shumë >

Shisni më shumë akomodime dhe makina me qera

Me mbi 650,000 hotele unike dhe 36,000 makina me qira të disponueshme në Travelport Smartpoint, ju mund ti sherbeni klientëve oferten më të mirë duke ju pershtatur kerkesave të tyre.

Zbulo më shumë >

Ndihmon agjentin e udhëtimit të punojë me zgjuarsi

Travelport Smartpoint ju ndihmon të rrisni mënyrën e punës në një nivel tjetër, duke maksimizuar të ardhurat, duke rritur produktivitetin dhe duke përmirësuar pritshmerite e klientëve tuaj.

Zbulo më shumë >

Më shumë linja ajrore që ofrojnë branded fares dhe shërbime shtesë në

me shume se  250!

Travelport Smartpoint

Zbuloni se si Travelport Smartpoint do të ndryshojë përvojën tuaj të shërbimit në fushen e  udhëtimit