SmartAgent

A jeni një agjenci IATA dhe po konsolidoni çështjen e biletave elektronike për partnerët tuaj jo-IATA? RDP është një aplikacion web që ju lejon të gjeneroni bileta ajrore , rimbursoni, rivendosni dhe anulloni fluturimet nga agjensitë jo-IATA.

ticketing.png

Mbështetje për Galileon

SmartAgent është një zgjidhje e shkëlqyer për shfaqjen  remote të dokumenteve të udhëtimit duke ndihmuar te gjithe përdoruesit e Galileos në mbarë botën, qofshin consolidator apo nën-agjentë.

Pse SmartAgent?

 • A jeni një agjenci jo-IATA por doni të lëshoni bileta?
   

 • A jeni një konsolidator i IATA dhe kaloni shumë kohë për të kontaktuar partnerët e tu jo-IATA? A u jep atyre mundësinë për të lëshuar bileta në mënyrë të pavarur duke patur cdo gjë në kotroll?

Në këtë rast, mjet SmartAgent është vetëm për ju.

Si funksionon?

Falë arkitekturës së softuerit të saj të avancuar, RDP mundëson automatizimin e punës dhe të gjitha llojet e transaksioneve midis konsoliduesit dhe nën-agjentit, dmth lëshimi i biletave, rimbursimi, exchange dhe anullimi. RDP i bën këto detyra rutinë shumë të lehtë.

rdp diagram.png
digital-media-solutions_1.jpg

Setup i thjeshtë

Falë integrimit në Travelport Smartpoint, ju aksesoni RDP me disa klikime. RDP Smartpoint është vlerë e shtuar për biznesi tuaj, kështu që ju mund të përpunoni dokumentet e udhëtimit shumë më shpejt dhe më lehtë.

Kudo që ndodheni

SmartAgent është një aplikacion web që nuk ka nevojë as për Travelport Smartpoint që të mund të funksionoj. Vetëm version i perditesuar i web browserit tuaj.

solutions--smartpoint--upsell-hotel-room
Work Desk

Mbështetje për sisteme operative të shumta

Mos e kufizoni veten me pajisjet që do ju duhet të përdorni. SmartAgent funksionon në Windows, MacOS dhe Linux.

Bëni të njëjtën gjë, vetëm më shpejt

Lëshimi i dokumenteve të udhëtimit është një pjesë e komplikuar dhe merr kohën e punës tuaj të përditshme. SmartAgent e bën të lehtë për ju duke rritur produktivitetin tuaj.

Back office

Çfarëdo biznesi që të keni - një agjenci mëmë, një konsolidues apo një nën-agjent - të drejtat tuaja të përdoruesit janë në përputhje me përgjegjësinë tuaj.

Siguria

Ju mund ti jepni në mënyrë të sigurtë subagjentë-ve tuaj mundësinë për të rezervuar bileta fluturimesh. Ju do të jeni në gjendje të monitoroni aktivitetin e çdo subagenti dhe mund të vendosni kufizime në bazë të linjave ajrore, bilancit të CASH-it ose llojit të transaksionit. 

Pa komanda kriptike per:

Operacionet e biletave:

 • Ekspozim

 • Rimbursim

 • Rimbursim i pjesshem

 • Rivendosjes

 • Anullim

 • Ekspozim i EMD

 • Anulim i EMD

Lehtësisht mban te dhënat

Secili transaksion ruhet në server. Agjenti nuk ka nevojë për ndonjë trajnim shtesë. 

Ke një mesazh të ri!

Si një konsolidues, ju do të merrni një email në lidhje me çdo transaksion produktiv që subagentët tuaj kryejnë. 

Agjentët tanë kursejne shumë kohë me RDP. Agjencitë tona të kontraktuara të udhëtimit, në sajë të këtij aplikacioni, lëshojnë vetë bileta dhe nuk duhet të shqetësohen nese kalohet shuma e kontraktuar për lëshimin e biletave. RDP e monitoron ne menyre automatike kete gje.

Josef Trejbal, Kryeshef komercial, Asiana