Queue Processor

Qindra queue të përpunuara dhe mijëra PNR të rishpërndara çdo ditë.

Shërbim pa ndërprerje 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Menaxho automatikisht queue-n tënde

CEE Queue Processor është një sistem i menaxhimit të queue. Lejon një shpërndarje të besueshme dhe të pandërprerë të rezervimeve midis pseudo-ve dhe queue-ve dhe kategorive te queuve te paemertuara. Ju merrni një gamë të gjerë opsionesh te personalizimit te queue-ve duke ju përshtatur nevojave individuale të agjencisë suaj të udhëtimit.

Avantazhet kryesore

  • Stabiliteti dhe besueshmëria

  • Kursime të rëndësishme ne kosto, optimizim të procesit të klasifikimit dhe shmangien e transaksioneve të panevojshme

  • Niveli i lartë i përshtatjes

  • Optimizimi i strukturës së hartës përpara klasifikimit të queue-ve

  • Tejkalimi i gabimeve dhe defekteve kritike

  • Automatikisht krijoni kategori të zhdukura

  • Krijimi i kategorive dhe raportimi me e-mail

  • Funksioni i shtuar i renditjes së PNR-ve sipas informacionit

  • Heqja automatike e segmenteve HX nga PNR = më pak ADM nga linjat ajrore