Produkte për agjencitë

Pajisuni me produkte të krijuara enkas per t’ju ndihmuar te shfaqni potencialin tuaj të plotë në shërbim te cdo udhëtari si për korporatat ashtu edhe për ata të leisure duke ju perforcuar qasjen personale, autentike, ekspertizen, reagimin e shpejtë, aftësine për t'u përshtatur me nevojat e cdo klienti. Travelporti si partneri juaj i teknologjisë afatgjatë, do t’ju ndihmojë në ridimensionimin e biznesit tuaj. Ju do të jeni në gjendje t'u jepni nje zgjedhje klientëve tuaj dukë lënë përshtypje të mira dhe duke i kthyer ata përsëri tek ju.

Travelport Smartpoint

Travelport Smartpoint ju lejon të rezervoni bileta, makina, akomodime ne hotel, bileta treni ose cruises shpejt dhe me saktësi bazuar në disponueshmërinë aktuale.

Zbulo më shumë >

TravelportMerchandising.JPG

Travelport Merchandising

Platformë unike për kërkimin, shfaqjen dhe blerjen e shërbimeve të udhëtimit sipas preferencës së shpërndarjes së linjave ajrore.

Zbulo më shumë >

GalileoTerminal

Qasja në sistemin e rezervimit Galileo duke përdorur një browser standard web pa nevojë per instalim nga kudo dhe kurdo. Versionet e iOS dhe Android janë në dispozicion.

Zbulo më shumë >

GT-banner-1440x878-B.jpg

GEM & GRM

Produkte të cilat instalohen në platformën Travelport Smartpoint që automatizojnë procesin e exchange-it, revalidimit dhe rimbursimit të biletave.

Zbulo më shumë >

GEM-banner-1440x878.jpg

Virtual cards eNett

Ofrojini  udhetareve sigurine e pageses online fale eNett- Virtual Account Numbers (VANs) numrave virtualë të gjeneruar automatikisht ne momentin e pageses më karte  krediti si MasterCard.

Zbulo më shumë >

eNett.jpg

ASK Travelport

Biblioteka unike e informacionit dhe nje ndihmë e shkëlqyer për operatorët që punojnë me sistemin e rezervimit Travelport Galileo.

 

Zbulo më shumë >

QP-banner-1440x878.jpg

Queue Processor

Menaxhimi efektiv i rezervimeve në queue. Rendit rezervimet nëpërmjet PCC, dhe kategorive te ndryshme te Queue-ve.

Zbulo më shumë >

CEE Repricer

Kuoton automatikisht çmime më të lira për rezervimet ekzistuese.

Zbulo më shumë >

GL-banner-1440x878.jpg

Go-Link

Nje sistem back office, sistem financiar për mirëmbajtje të shitjeve ditore të agjencisë.

Zbulo më shumë >

SA-banner-1440x878.jpg

SmartAgent

A jeni një agjenci IATA dhe deshironi tju ofroni partnereve jo-IATA mundesine e realizimit te ticket print apo sherbimeve te tjera? RDP është një aplikacion web që ju lejon të ticketoni, rivalidoni,rimbursoni, anulloni fluturimet tuaja.

Zbulo më shumë >