Produkte Online

Pajisuni me produkte të krijuara enkas per t’ju ndihmuar te shfaqni potencialin tuaj të plotë në shërbim te cdo udhëtari si për korporatat ashtu edhe për ata të leisure duke ju perforcuar qasjen personale, autentike, ekspertizen, reagimin e shpejtë, aftësine për t'u përshtatur me nevojat e cdo klienti. Travelporti si partneri juaj i teknologjisë afatgjatë, do t’ju ndihmojë në ridimensionimin e biznesit tuaj. Ju do të jeni në gjendje t'u jepni nje zgjedhje klientëve tuaj dukë lënë përshtypje të mira dhe duke i kthyer ata përsëri tek ju.

GOL-IBE-banner-1440x878.jpg

GOL IBE

GOL IBE është një sistem rezervimi online për bileta ajrore dhe shërbime të tjera udhëtimi. GOL IBE u ofrohet agjencive të udhëtimit që ta integrojnë në faqen e tyre të webit për t’u ofruar shërbime te ndryshme klientëve të tyre.

Zbulo më shumë >

GOL Mobile

GOL Mobile është një aplikacion celulari per te rezervuar dhe shitur bileta online. GOL Mobile eshte i pasuruar me logon e agjensise dhe gjendet ne dy platformat Google Play ose App Store.

Zbulo më shumë >

GOL-Mobile-banner-1440x878.jpg

TripGate

TripGate është një sistem i rezervimit online për bileta avioni, hotele dhe trena. U ofrohet agjencive të udhëtimit dhe është projektuar për klientelën e tyre të korporatave.

Zbulo më shumë >

Travelport ViewTrip

Travelport ViewTrip i ofron klientëve informacione specifike për udhëtimin e tyre të rezervuar përmes sistemit të rezervimit Galileo.

Zbulo më shumë >

shutterstock_1334566982.jpg

Trawys

Lërini klientët tuaj të blejnë vete shërbime shtese për biletat e rezervuara nepermjet jush. Opsione të larmishme për ta, më shumë te ardhura nga biletat e shitura për ju.

Zbulo më shumë >

Flight Watchdog

Tërhiqni klientët në faqen tuaj të internetit. Shisni më shumë bileta ajrore. Lejo udhëtarët të vëzhgojnë  çmimet e biletave nëpërmjet motorrit te kerkimit  të fluturimeve .

Zbulo më shumë >

bannery-1300x737px-Flight-Watchdog.jpg
Calculator

Commission Manager

Menaxhoni komisionet tuaja të linjave ajrore dhe shtojini ato në PNR. Nuk ka me ADM, nuk ka me t ardhura te humbura.

Zbulo më shumë >