Workshop Travelport Albania 12 Qershor, 2014

Travelport Albania pati kenaqesine te  mirepriste me 12Qershor,2014  ne ambjentet e Carsbergut te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar  risite e  produkteve : GOL IBE, GT, GEM .


Mikepritja dhe atmosfera miqesore , ushqimi i shijshem, ndarja e cmimeve  BEST 2014 GT & GOL USER,  bisedat me njeri-tjetrin beri qe koha te kalonte shpejt.


Na kontaktoni per tu njohur  me shume me risite e ketyre produkteve.


Behu pjese e vizionit te Travelport Albania, per te arritur suksesin e deshiruar!0 comments