Travelport ViewTrip


Të dashur agjentë, 

Travelport ka kenaqësinë tju njoftojë që versioni i ri i ViewTrip , tashmë i quajtur Travelport ViewTrip, nëpërmjet të cilit mund ti ofroni pasagjerëve tuaj itinerarin e udhetimit, është i aksesueshëm. 

Ky përditësim automatik është projektuar duke patur në mendje përdoruesit e teknologjisë mobile ndaj ofron një eksperiencë të shkëlqyer nga cdo pajisje të lidhur me internetin (desktop/laptop, smartphone ose tablet) dhe nuk ka nevojë për instalim të hardware/software.


Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni.


Travelport Albania 

Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures, Kati III,  Tirana, Albania

Tel/Fax: +355 42251720  E-mail: galileo@travelportalbania.com  Web: http://www.travelportalbania.com

0 comments