Ticketing Authority nga BSP link dhe perdorimi si Plating CarrierJu rikujtojme proceduren per perdorimin e Plating Carrier per gjenerimin e biletave elektronike dhe konfirmimit te informacionit nga faqja  e BSP  link. 

Per te pare Ticketing Authority,  te autorizuar nga BSP hap linkun e BSP: www.bsplink.iata.org dhe vendos login & password. Mbasi je ne faqen e BSP hap: 

General Queries--> Ticketing Authority --> Query per agent ose Query per Airline

 Mbas konfirmimit te marre ne linkun e BSP per TICKETING AUTHORITY atehere informacionin e  perdor per te pare IAT table, ne sistemin e rezervimit ( GALILEO INTERLINE ELECTRONIC TICKETING  TABLE), me komanden : 

DT/IAT/DISHR

HR-eshte linja ajrore e konfirmuar nga faqja e BSP si Ticketing Authority. 

Ju lutemi shikoni IAT table per cdo Ticketing Authority  te autorizuar nga BSP, edhe per ato linja te cilat nuk operojne nga TIA, por qe jane te autorizuar nga BSP, per perdorimin e stokut te tyre si Plating Carrier.


Per me shume detaje, ju lutemi hapni informacionin bashkengjitur

0 comments