TCP Exchange

Updated: Jul 30, 2020TCP, Exchange nepermjet Galileo terminalit!

Kryeni procesin e exchange-it në 3 hapa të shpejtë!

Regjistrohu në webinar-in në 5 Gusht dhe zbulo pasardhësin e GEM-it.

TCP Exchange është e mbushur me karakteristika të reja duke e bëre procesin e exchange-it akoma më të shpejtë. Duhen vetëm disa hapa të thjeshtë, dhe falë ndërfaqes grafike ju nuk do të keni nevojë të njihni komandat kriptike.

Një avantazh shumë i rëndësishëm i TCP Exchange, veçanërisht këto ditë, është mundësia për të kthyer taksat e papërdorura gjatë ndryshimit të udhëtimit, re-routing, i cili tani lejohet nga shumë kompani ajrore. Taksat e papërdorura mund të kthehen jo vetëm përmes EMD " refundable balance", por ato gjithashtu mund të përdoren për të kompensuar ndryshimin në Fare/Tarife. Sidoqoftë, taksat e reja gjithmonë duhet të paguhen shtesë. Prandaj, kur shkëmbeni një biletë, është më mirë të zgjidhni një biletë origjinale me një tarifë më të lartë, por me një minimum taksash të reja.


Ata që përdorin GalileoTerminal me siguri e keni vërejtur rubriken e re Exchange në menu. Po, ne kemi integruar të dyja produktet për ju, kështu që tani ju mund të realizoni procesin e exchange-it kudo që ndodheni.Ne besojmë se, TCP Exchange do tju lehtesoje përditshmerine tuaj, . Shikoni se çfarë sjell TCP Exchange në krahasim me GEM. Per te ditur me shume rreth TCP exchange regjistrohu ne linkun e meposhtem:


https://attendee.gotowebinar.com/register/5791296377202169102Travelport Albania

0 comments