Smartpoint V.6.0.0

Te dashur Agjente,

Ne vijim gjeni newsletter-in e rradhes me informacione rreth lehtesirave qe ofron versioni I ri I Smartpoint V.6.0


Shisni me shume produkte te linjes ajrore nepermjet versionit te ri Smartpoint V.6.0.0.

Cdo dite e me shume, ofertat e linjave ajrore behen me komplekse dhe udhetaret nga ana tjeter behen gjithnje e me kerkues. Travelport Smartpoint  ju jep mundesine qe te jeni konkurues duke ju perditesuar ne kohe reale me te rejat e mbi 400 linjave ajrore tradicionale dhe low coste-ve pa qene nevoja te ndryshoni rrjedhen e punes.


  • Cilat jane te rejat e Smartpoint Versioni 6.0?


“Travelport Content and Branding”. Shih brenda nje fluturimi. Tashme, ju mund te jeni ne korent me ofertat e linjave ajrore pa patur nevojen te konsultoni website-t e linjave ajrore. Me Travelport Smartpoint ju lehtesisht mund te krahasoni tarifat, shikoni fotot e kabinave dhe vendin ne avion nepermjet nje dritareje te vetme. Keshtu ju mund ti sugjeroni pasagjerit sherbimim me te mire, te cilin  nuk keni patur mundesi t`jua  ofronit me pare.


  • Si mund te shoh “Branded Fare” ?


Direkt nga availability keni mundesine e aksesit te te gjitha produkteve te linjave ajrore ne forme grafike. Prezenca e <<B>> tregon qe tarifat e linjes dhe produktet suplementare jane te klikueshme dhe te aksesueshme.


Nese klikoni tek  <<B>>   do ju shfaqen te gjitha sherbimet e linjes ajrore me te gjitha detajet per cdo produkt.


Klikimi tek butoni “MATRIX” qe ndodhet ne krahun e djathte te dritares,  do t`ju shfaqe sherbimet qe ofrohen ne forme grafike si me poshte. Ju lehtesisht mund te shisni te gjitha produktet e linjave me te gjitha detajet perkatese vetem me disa klikime.


Si te rezervoj & tiketoj fluturimet e Low Cost nga Smartpoint versioni 6.0 


Duke perdorur komanden standarte te Focalpoint Shopping - FS- ju do keni mundesine e aksesit te linjave tradiconale se bashku me linjat low cost pa patur nevoje te mbani mend komanda shtese: 

FSFCO20JULBCN

Cmimi ne ngjyre jeshile ne krah te djathte tregon qe ju keni aksesin e informacionit te te gjitha sherbimeve suplementare dhe tarifave perkatese te linjes ajore, te quajtura “branded fares” ne forme grafike. Nese klikoni tek cmimi, ju shfaqet ky informacion  si me poshte.


Plotesoni elementet e  rezervimit ,  Mbiemrin/Emrin MR/MRS e pasagjerit. Ne forme grafike  duke klikuar tek PNR beni “Add” numrin  e kontaktit, adresen e emailit si dhe adresen e zyres/ te pasagjerit  dhe me pas beni “Save”:

Ekzekutoni komanden FQ per te shfaqur fares, taxat, dhe sherbimet suplementare:


Si behet pagesa e ketij segmenti low cost ?


Nese klikoni para kodit te linjes ajrore tek shenja # do ju shfaqet “Direct Payment Carrier”


Per te perfunduar kete rezervim dhe leshuar bileten ju duhet te vendosni te dhenat e kartes se kreditit sic ju kerkohet ne tabelen e meposhtme:

Ju do te njoftoheni me email per te gjitha detajet e biletes low cost qe keni leshuar .

Per cdo paqartesi mos hezitoni te na kontaktoni.

Ju urojme pune te mbare!


Stafi Travelport Albania



0 comments