SmartPoint


Deshironi te rrisni produktivitetin dhe zvogeloni kohen e kerkimit per cmimin me te lire?

Deshironi te rezervoni biletat e avionit, hotelet, makinat me qera ne nje menyre me te thjeshte dhe me te shpejte?


Nese jeni ne kerkim te nje strategjie apo menyre per te rritur fitimin e agjensise suaj, Travelporti eshte gati t`ju pergjigjet.  Travelport Smartpoint  Apps, pershkruar si nje nga aplikacionet me te frytshme, i thjeshte ne perdorim, i dizenjuar per te shpejtuar procesin e rezervimit, reduktuar gabimet duke rritur keshtu produktivitetin e agjentit  duke kursyer kohen e tij te cmuar dhe natyrisht koha eshte para.


Nuk ju kujtohen mire komandat e Galileos dhe doni konvertimin e tyre por pa humbur shume kohe ne hapjen e manualeve te perdorimit apo faqeve te help-it?


Mos u shqetesoni, nepermjet Smartpoint Apps mjafton te vendosni komanden perkatese te sistemeve te tjera te rezervimit (Amadeus, Sabre, Abacus dhe Worldspan) dhe konvertimi ne komanda Galileo do te kryhet automatikisht.

Ja disa  nga karakteristikat kryesore qe ofron Smartpoint :

·         Komandat kriptike te sistemeve  Amadeus, Sabre, Abacus dhe Worldspan

·         Rishfaq automatikisht rezervimin

·         Shume informacione aksesohen vetem me nje klikim

·         Perdorimi i point and click per te rezervuar hotele/makina me qera 

·         Proces i shpejte rezervimi duke reduktuar deri ne 70% mundesine e gabimeve

·         Disponibiliteti Vajtje-Ardhje me nje transaksion te vetem

·         Lista e cmimeve renditet sipas cmimit ose orarit te nisjes

·         Menyre efektive per te punuar me queue

Per me shume informacion bashkengjitur keni manualin e ketij produkti ose vizitoni faqen e webit: http://www.travelportsmartpointapp.com/

Doni te instaloni Smartpoint ne terminalin tuaj?


Kontaktoni zyren Galileo.


Per me shume detaje, ju lutemi hapni informacionin bashkengjitur.

0 comments