Sales Report (SR)– ne Galileo Terminal

Tashme dokumenti I Sales Report-it ne Galileo Terminal paraqitet ne nje format te ri, te permiresuar dhe mjaft komod per ju.


  • Komanda : FILE-SR/MAY


Ju, vete mund te percaktoni informacionin qe deshironi tu shfaqet ne te, duke klikuar ne My profile – Settings – XML report columns dhe duke selektuar rubrikat perkatese.

Gjithashtu tashme ekziston nje menyre e re per te selektuar periudhen per te cilen kerkoni Sales Report-in duke percaktuar 15 diteshin e pare ose te dyte te muajit me komanden:


  • FILE-SR/MAY1- Sales Report per 15 diteshin e pare (01 – 15 Maj)

  • FILE-SR/MAY2- Sales Report per 15 diteshin e dyte, (16 - 31 Maj)

  • FILE-SR/MAY – Sales Report per te gjithe muajin (01 – 31 Maj)

Por nuk mbaron me kaq, pasi ju keni mundesi te specifikoni dhe linjen ajrore me qellim qe tu shfaqen te gjitha biletat e leshuara me ate linje ajrore


  • FILE-SR/MAY1/AZ - Sales Report nga data 01MAJ deri ne  15MAJ me Alitalia.

Per cdo pyetje mos hezitoni te na kontaktoni.

0 comments