Newsletter Gusht,2010

Kuoni nenshkruan kontraten me Travelport.


Travelport, nje nga kompanite lider te Sistemit Global te Shperndarjes nenshkroi sot kontraten shume vjecare me kompanine e udhetimeve, Tour Operatorin, Kuoni.

Duke ndertuar nje marredhenie afatgjate Travelport do te vazhdoje ti siguroje tour operatorit Kuoni nje seri aplikimesh te sistemit Galileo si dhe procedura te ticketimit te pershtatura per cdo shtet. Marreveshja e perterire ndikon 11 shtetet: Austrine, Belgjiken, Francen, Hong Kong, Indine, Italy, Hollanden, Scandinavine, Spanjen, Zvicren dhe UK.


Benno Iten, shefi i departamentit te Informacionit te Kuonit komentoi "Travelport ka qene gjithmone per ne burim i Sistemit Global te Shperndarjes, GDS, dhe jemi te sigurt qe nenshkrimi i kesaj marreveshje do te zgjeroje shtrirjen tone, cilesine e produktit qe lidhet me teknologji dhe zgjidhje te reja te vlefshme per ne dhe klientet tane."

Sandra McLeod, Zevendes Presidente e Departamentit te te ardhurave dhe korporatave strategjike te Travelportit shtoi: "Duke qene nje operator me nje histori te gjate dhe te rendesishme jemi shume te kenaqur qe te vazhdojme ti sigurojme Kuonit teknologjine dhe zgjidhjet teknike duke plotesuar nevojat e tyre vazhdueshme.


Per me shume detaje, ju lutemi hapni informacionin bashkengjitur.

0 comments