LAJME NDC: Sytë tek çmimi

Updated: Jun 1Ne kemi pasur një ndryshim të madh dhe shumë situata të papritura në industrinë tonë gjatë vitit të kaluar. Por në Travelport ne jemi një grup optimist dhe kemi qenë të zënë me krijimin e mundësive përballë fatkeqësive. Kur bëhet fjalë për NDC, mund të jeni të sigurt se sytë tanë janë akoma të vendosur drejt çmimit. Dhe kur flasim për çmimet, këtu janë disa arritje të mëdha të kohëve të fundit të NDC-së që kemi dashur të ndajmë.

Travelport+

Ne sapo kemi lansuar platformën tonë të gjeneratës së ardhshme Travelport +, pjesa kryesore e strategjisë sonë globale të NDC. Kjo do të ndryshojë shitjen me pakicë të udhëtimeve siç e njohim ne, duke filluar duke përshpejtuar ritmin e shpërndarjes së përmbajtjes me shumë burime. Kjo do ta bëjë më të lehtë për të hyrë në përmbajtjen e NDC dhe për të rritur, personalizuar dhe rezervimet e shërbimeve.

Pasagjerët NDC

Në nëntor, Singapore Airlines mirëpriti në bord udhëtarët e saj të parë biletat e të cilëve u rezervuan përmes Smartpoint. Mirënjohje për Shërbimet e Udhëtimit Star Cruise për rezervimin. Po kështu, ATPI dhe Maxim's Travel përdorën Travelport + për të lëshuar biletat e para Qantas NDC nga çdo GDS. Pasagjeri i parë që fluturoi me një rezervim NDC me Qantas udhëtoi nga Sidnei në Melburn më 18 Mars 2021.

Full house: American Airlines

American Airlines kohët e fundit zgjati marrëveshjen tonë për përmbajtjen e plotë shumëvjeçare - përfshirë përmbajtjen e NDC. Marrëveshja gjithashtu mbështet kodin e ri të Amerikës dhe marrëdhëniet e zgjeruara të shërbimeve për rezervimet e brendshme me Alaska Airlines dhe JetBlue Airways. Travelport do të lëshojë disa karakteristika të reja për ta bërë më të lehtë blerjen dhe menaxhimin e këtyre rezervimeve, përfshirë tufat e reja Main Plus të linjës ajrore *.

Porosit, porosit! Këshilli i Udhëheqjes së NDC për Travelport

Ne kemi publikuar gjetjet nga takimi i Këshillit të Udhëheqjes N1 Q1 të Travelport, Q1 2021. Kjo përfshin një listë të 'bllokuesve' të NDC të renditur nga anëtarët, si dhe aftësitë prioritare të shërbimit të NDC (aftësia për të marrë një porosi është shërbim prioritar – zbuloni më shumë këtu). Ky hulumtim do të ndihmojë për të na drejtuar në rrugën për NDC dhe për të shmangur çdo pengesë. Mësoni më shumë rreth asaj se si Travelport po formon ndryshimin me NDC këtu.

* American Airlines Main Plus siguron ose një vend shtesë në kabinën kryesore ose ulësen e preferuar së bashku me një çantë shtesë të kontrolluar dhe privilegjet e boarding.

0 comments