GalileoTerminal Versioni 4.0

Te dashur agjente,

Sikurse tashme jeni informuar, madje e keni pare dhe testuar, eshte lancuar versioni 4.0 i GalileoTerminal. Do deshironim te sillnim ne vemendjen tuaj disa te reja qe ky version ofron;

Organizimi i dritareve

Ju mund te percaktoni vete menyren e vendosjes se dritareve ne GT.DOCx assistant


Tashme vendosja e te dhenave te pasaportes ne Galileo Terminal eshte shume e thjeshte. Nuk do keni me nevoje te mbani mend komanda, mjafton te plotesoni te dhenat ne rreshtat perkates qe do ju shfaqen pas komandes DOCX qe duhet te ekzekutoni. Nese shtypni DOCX do ju shfaqet informacioni I meposhtem. 
Selektoni me ane te tastit TAB informacionin qe doni te vendosni ne PNR dhe enter. Me pas do ju shfaqet forma e meposhtme ku duhet te plotesoni informacionet perkatese.

GalileoTerminal I ekzekuton vete komandat dhe vendos SSR perkatese ne rezervim.


Per agjencite IATA


GTIR


Mund te ndertohet dhe te behet download- per cdo tiketim rezervimi, madje edhe nese kjo bilete leshohet jashte Galileo Terminal. GTIR I strukturuar ne XML tashme mund te jete burimi juaj I vetem I te dhenave per back office. 


GT eTracker


Per ju qe zgjidhni te keni GTIR per te gjitha biletat tuaja pavaresisht ku jane krijuar ato, mundeni gjithashtu te kontrolloni statusin e kuponave te biletave nepermjet modulit te eTracker .

Procesin e refund mund ta nisni direkt duke klikuar tek butoni Refund.

Nese jeni te interesuar per kete aplikacion ju lutemi kontaktoni me zyren tone.


Ka dhe me shume


Disponibiliteti ne 3-rreshta, kur 2 nuk mjaftojneShortcut-et e zyres mund te perdoren nga te gjithe agjentet brenda te njejtes zyre.GalileoTerminal tashme eshte I disponueshem ne Anglisht, Cekisht, Frengjisht, Gjermanisht,  Spanjisht, Rusisht,dhe ne gjuhen Kineze.0 comments