Galileoterminal


Cfare eshte Galileoterminal.com?


Galileoterminal.com eshte dizenjuar per ato agjente udhetimi qe duan te kene akses ne rezervimet e kryera prej tyre ne cdo kohe dhe nga kudo. Eshte nje aplikim unik qe per akses ne sistemin Galileo kerkon vetem  perdorimin e nje Internet browser standart. Versioni i pare I ketij produkti u hodh ne treg ne 2003 dhe qe nga ajo kohe ky produkt eshte update-uar per  me qellimin e permbushjes se nevojave te klienteve.


Cilat jane benefitet kryesore te Galileoterminal.com?


Lehtesia e implementimit. Nuk kerkon instalim ose software te vecante.


·   Galileoterminal.com aksesohet po aq thjeshte sa aksesoni dhe website te tjera; gjithshka qe ju duhet eshte aksesi ne Internet dhe nje web browser.


·   Galileoterminal.com u lejon perdoruesve te aplikojne te njejtat komanda si ne Focalpoint.


·   Galileoterminal.com aplikon maskat GDS per exchange dhe refund te biletave elektronike.


·   Document Production – mundeson printimin e biletave BSP dhe itinerareve.·   Script Menu mundeson aksesin ne TIMATIC.


·   Funksioni I komandave te fundit te aplikuara (command recall).


·   Galileo Formats dhe  Ask Travelport  ne Menu kryesore.


·   Logs dhe statistikat per cdo akses ne Galileoterminal.com. 


Cilat jane benefitet e tjera te ketij produkti ?


·   Perdoruesit mund te percaktojne vete hot keys,(perzgjedhjen e komandave me te perdorshme), te zgjedhin nga ngjyrat e ndryshme te preferuaren e tyre, te shohin historine e komandave te perdorura dhe pergjigjeve te tyre, te konsultojne TIMATIC.


·   Galileoterminal.com aplikon metoda sigurie ndaj perdorimit te paautorizuar duke kerkuar kombinimin e 2 passworde-ve.


Per me teper informacion shkarkoni dokumentin bashkengjitur.

0 comments