EMD-S & EMD-A Manual Permbledhes

Updated: Sep 16, 2019

Per nje permbledhje te te gjitha linjave Ajrore qe kane aktivizuar

EMD-S dhe EMD-A per tregun tone ju lutemi hapni manualin

bashkangjitur.

Ne sistem, listen e linjave ajrore qe e kane te aktivizuar EMD-ne PER TREGUN SHQIPETAR, e gjeni me komandat:

1.

EMDP/M 

AIRLINES DISTRIBUTING EMD IN THE COUNTRY: AL        

A3 AB AI AT AY AZ BA CZ EK ET EY HR IG JJ JU KL KQ LH LO LX MH  

OK OS PC QR RJ S7 SA SK SQ SU SV TK TP UA US      

-------------------------------------------------------------------------------

2.

EMDP/CXX ku XX eshte linja ajrore

COUNTRIES WHERE EMD IS DEPLOYED FOR AIRLINE: OS  

AE AL AT AU AZ BA BE BG BH CH CY CZ DE DK EE EG ES FI FR GB GP  

GR HK HR HU IE IL IN IT JO KR KW KZ LB LI LT LU LV MD MK MQ MT  

MU MX MY NL NO OM PH PL PT QA RE RO RS RU SA SE SG SI SK TR TW  

UA   

----------------------------------------------------------------------------------------------- Klikoni këtu për të shkarkuar materialin informues.

Ju faleminderit.

Travelport Albania

Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures,

galileo@travelportalbania.com

T+ 355 4 2251720

travelportalbania.com


0 comments