Aktivizimi i linjes ajrore PC- 624 PEGASUS HAVA TASIMACILIG

Te dashur agjente,


Kemi kenaqesine tju njoftojme se tashme ju  mund te rezervoni dhe te shisni bileta me linjen ajrore


PC- 624  PEGASUS HAVA TASIMACILIG ne sistemin  (1G) Galileo.

Aktivizimi total u realizua ne date

26Gusht 2014 ne oren 1615GMT.


Shitje te mbara!


Shenim. Specifikimi I linjes ajrore ne komanden e disponibilitetit behet me / kodi I linjes psh.


A20OCTTIAIST/PC

TRAVELPORT ALBANIA


Customer Support Executive

T  +355 (0) 42251720


galileo@travelportalbania.com

www.travelportalbania.com

0 comments