Kurse dhe Trajnime

Mirë se vini në trajnim!

Përmirësimi i vazhdueshëm i aftësive teknike të stafit të agjencisë së udhëtimit gjatë punës me GDS është një aktivitet integral dhe mjaft i rëndësishëm i Travelport.

Trajnimi ofrohet nga personel i zyres sone me përvojë afatgjatë në turizëm, profesionistë ne fushen e turizmit dhe të certifikimit IATA. Përveç njohurive tona për GDS, nxënësit tanë do të marrin gjithashtu njohuri për çështjet e përgjithshme që lidhen me shitjen dhe akomodimin e biletave.

 

Ne ofrojmë trajnime të rregullta të përshtatura për klientët tanë.

 

Ne gjithashtu kemi një përgjigje pozitive për webinarët  tanë të shumtë, një format trajnimi popullor, i përshtatshëm për të rifreksuar informacionin apo per  tu perditesuar me te rejat e sistemit. Avantazhi është se ky trajnim zhvillohet në distancë për një numër më të madh të dëgjuesish, kështu që stafi i agjencive të udhëtimit nuk duhet të largohet nga vendi i tyre i punës.

 

Çdo pjesëmarrës i kursit merr një sërë manualësh të shtypur (shumica e të cilave janë shkruar shqipe). Të gjitha manualet tona dhe tekstet e rekomanduara mund të shkarkohen direkt nga faqja jonë. Qëllimi ynë është që çdo trajnim të jetë i dobishëm dhe i këndshëm për të gjithë.

 

Ju mirëpresim t’iu shohim në një nga sesionet e trajnimit të Travelport-it!

Datat e Trainimeve

Listat e kurseve individuale për të cilat mund të aplikoni.

Mësoni më shumë>

Kursi bazë Galileo GDS

Merrni njohuritë themelore të sistemit të rezervimit që ju nevojiten për të punuar në një agjenci udhëtimesh.

Mësoni më shumë >

Ticketing

Mësoni se si të lëshoni dokumentet e udhëtimit të linjës ajrore..

Mesoni më shumë>

Refresh

Rikujtimi dhe përsëritja e njohurive bazë për sistemin Galileo. Mundësia e ndjekjes  vetëm e disa temave në bazë të kërkesave tuaja

Mësoni më shumë >