GOL Mobile

GOL Mobile bën të mundur zgjerimin e shitjeve te biletave ajrore, nepermjet smartfonit tuaj duke e personalizuar me logon, ngjyrat dhe te dhenat e agjencise suaj. Mjafton ta shkarkojne nga  App Store ose Google Play dhe klientet tuaj mund te aksesojne listen e te gjitha rezervimeve te bera vetem nepermjet disa klikimeve.

Fluturimet nga sistemi Galileo

A jeni përdorues i sistemit të rezervimit Galileo? Asgjë nuk do t’ju pengojë shitjen e biletave përmes aplikacionit tuaj iOS ose Android.

Fluturime Low-cost? Sigurisht.

Falë integrimit me Travelfusion, nëpërmjet GOL Mobile, ju gjithashtu mund të shisni low costet nga e gjithë bota, së bashku me linjat ajrore  tradicionale të Galileos.

Lidhje me GOL IBE

GOL Mobile është  lidhur dhe punon ngushtë me GOL IBE tuaj. Klientët tuaj do të kenë një pasqyrë të rezervimeve të tyre të krijuara përmes faqes suaj të internetit. Dhe sapo të krijoni një rezervim të ri nëpërmjet GOL Mobile, do t’ju krijohet edhe në PCC  tuaj te  Galileos. Me fjalë të tjera - më shumë segmente për ju.

Avantazhet kryesore

  • Aplikacioni i instaluar do t'ju ofrojë juve dhe klientëve tuaj një proces të shpejtë dhe të rrjedhshem prenotimi.

  • Aplikime në disa gjuhë, duke përfshirë dhe gjuhën shqipe.

  • Klientët tuaj gjithmonë kanë të gjitha biletat dhe rezervimet e bëra përmes një aplikacioni celular, ose nëse përdorin GOL IBE, mund të gjejnë rezervime dhe bileta të krijuara përmes GOL IBE. Të dy aplikacionet ndajnë llogaritë e përdoruesve dhe punojnë së bashku

  • Rezervimet e GDS me një sistem të automatizuar njoftimi, plotësisht të përshtatshëm në formë grafike dhe tekstuale.

  • Mundësia për të përcaktuar tarifat dhe komisionet për shërbime sipas kritereve të ndryshme.

  • Akses në një back office të qartë për të gjitha parametrat e sistemit dhe menaxhim i rezervimeve tuaja.

  • Suporton pagesen  online. Sapo klienti juaj paguan online përmes kartes se kreditit , një biletë elektronike lëshohet dhe dergohet automatikisht përmes postës elektronike.

  • Mundësia për të përshtatur dhe zgjeruar funksionalitetet.

Si funksionon GOL Mobile

Shihni webinar-in e regjistruar dhe zbuloni detajet më me hollësi.

Përdoruesit tanë

gol mobile_student agency.png
skytix1.png
golmobile_letenkysnadno.png
gol mobile_al maha.png
skytix2.png
lugendo android.JPG
et android.JPG

dhe shumë të tjerë në mbarë botën.

Naši klienti oceňují možnost vyhledávat a knihovat letenky prostřednictvím svých mobilních telefonů. Díky aplikaci GOL Mobile jsme zaznamenali 20% nárůst v přístupech přes smartphony.

Věra Janičinová, Business Director Air Tickets, Student Agency

Aplikaci GOL Mobile používáme už více než 2 roky. Jedna z jejích skvělých vlastností je synchronizace s naším vyhledávačem GOL IBE. Díky tomu mají naši klienti letenky ve svých smartphonech, ať už je koupili na počítači, nebo přes aplikaci.

Robert Mikita, General Manager, Carlson Wagonlit Travel Slovakia