Go-Link

Go-Link është një ndërfaqe web për statistika të thjeshta dhe të fuqishme të prenotimeve dhe biletave. Kjo ju jep akses të lehtë për të parë, monitoruar dhe gjeneruar e-ticket dhe EMD në kohë reale.

Një pasqyrë e thjeshtë e agjencisë tuaj

Ndërfaqja e lehtë për përdoruesin krijon një mjet të dobishëm nga Go-Link për menaxherët , kontabilistët të cilët nuk jane familjarizuar  me Galileon ose shitësit e biletave. Çdo gjë është aq e lehtë saqë nuk ka nevojë për trajnim apo instalim. Të gjitha të dhënat mund të eksportohen për përpunim të mëtejshëm në formate standarde.

Opsione të ndryshme kërkimi

  • Data e lëshimit

  • Rezervimi dhe ekspozimi i PCC

  • Rezervimi dhe ekspozimi

  • Shkrimi kodit

  • Lloji i pagesës

  • Lloji i dokumentit

Raporte të hollësishme për të gjitha llojet e dokumenteve të udhëtimit që përmbajnë:

  • Routing dhe statusi i segmentit

  • Linje Ajore

  • Fare dhe taksa

  • Komision

Si funksionon Go-link

Shihni webinar-in e regjistruar dhe zbuloni detajet më me hollësi.