GOL IBE

GOL IBE është sistemi i rezervimit online të biletave ajrore dhe shërbimeve të tjera të udhëtimit që integrohen në faqen tuaj duke ju ofruar online klientëve tuaj mundësine e shërbimeve.

Fluturime nga sistemi Galileo

A je një përdorues i Travelport Galileo? Asgjë nuk ju pengon të shisni bileta online.

Fluturime Low-cost? Sigurisht.

Duke u integruar me Travelfusion, krahas linjave ajrore tradicionale te marra nga  Galileo, GOL IBE mund të shesë edhe low-costet nga e gjithë bota.

Ndërfaqe e bukur, e lehtë për t'u implementuar

Ju keni dy mundësi.

E para - nëse nuk keni një faqe internet(website), mos u shqetësoni. Ju mund të përdorni një dizajn të mrekullueshëm standart. Përndryshe, ne mund t'ju rekomandojmë partnerin tonë të certifikuar i cili do të krijojë faqen për ju.

E dyta - nëse tashmë keni një faqe interneti, lehtësisht mund të implementoni motorrin e kërkimit të fluturimeve duke përdorur iframe ose lidheni atë me dizajnin tuaj duke përdorur HTML dhe skriptet e duhura.

Jo vetëm fluturime, por edhe hotele

Klientët tuaj mund të kërkojnë dhe të rezervojnë hotele nga gama e të dhënave GALILEO. Sapo të ketë përfunduar rezervimin e biletës, GOL IBE automatikisht do t'u ofrojë atyre mundësitë e akomodimit në destinacionin e tyre përfundimtar. Kjo ju lejon të shisni më shumë shërbime gjatë një procesi rezervimi.

Payment gateways

Mundëson klientëve tuaj të paguajnë për bileta me kartë krediti. GOL IBE mbështet shumë pagesen online nepermjet portave te pageses online. Nëse asnjë nga portat tashmë të disponueshme nuk është e përshtatëshme për ju, mund të integrojmë një tjetër.

 

Klientët tuaj mund të paguajnë gjithashtu me transferte bankare, faturë ose para në dorë.

Back office

Mbani GOL IBE tuaj plotësisht nën kontroll. Krijoni dizajnin vizual sipas pëlqimit tuaj. Mbani ne një pasqyrë të detajuar të gjitha rezervimet, klientët e regjistruar, statistika të trafikut dhe performancës së aplikacionit.

Funksionet që e bëjnë me praktik  biznesin tuaj

 • Open-jaw dhe kërkoni për fluturime të shumta

 • Kërkoni +/- 1 ditë për fluturimet vajtje-ardhje, +/- 3 ditë për fluturimet me një drejtim

 • Kërko nisjet me origjina te ndryshme në të njëjtën kohë

 • Rezervimi i vendeve

 • Mbrojtja nga rezervimet e pajustifikuara

 • Përmirësim i rezultateve të kërkimit

 • Ndryshime në dizajn

 • Vendosja e shërbimit te agjencise sipas kritereve të ndryshme
   

 • Export i të dhënave

 • Funksionaliteti MultiPCC për agjenci në vende të ndryshme

 • Kërko për çmimet e fundjavës në një muaj të caktuar

 • Rritja e shitjeve në sajë të promovimeve

 • Lëshimi automatik i biletave

 • Dealer sales

Si funksionon GOL IBE dhe GOL Mobile

Shihni webinar-in e regjistruar dhe zbuloni detajet më me hollësi.

Përdoruesit tanë

1-levneletenky-logo.png
2-okletenky-logo.png
3-superletuska-logo.png
shamal.png
header-logo.png
travelezy.png
14138753_984838391642868_503995423144260
tcl_header_972x150.jpg
MMTravel.gif
sambi_logo.png
Lugendo-Web-Logo.png
nemo-logo.png
logo_union_verdhe.png
KAM_header.png
magical-logo-300x158.png

dhe shumë të tjerë në mbarë botën.