enett-banner.jpg

Thjeshton pagesat për udhëtimet

Numrat e llogarisë virtuale eNett (VANs) gjenerohen automatikisht nga MasterCardi ne momentin e pageses për shërbimet e udhëtimit. Një numër unik përdoret për çdo transaksion të ri prenotimi ose pagesash, kështu që eNett është një mënyrë e sigurt për të paguar ose për të pranuar një pagesë. Në sajë të partneritetit Travelport dhe eNett, ju mund t'i bëni këto pagesa direkt në Travelport Smartpoint. Ju kurseni kohë, dhe te merrni një burim tjetër të ardhurash.

Rrezik më i ulët

Duke krijuar një numër unik karte virtuale për çdo prenotim, ju zvogëloni rrezikun e mashtrimit. Dhe meqenëse numrat virtuale të kartave mbrohen nga garancia e pagesës së MasterCard-it, ju nuk duhet të shqetësoheni për falimentin e zotëruesit e kartës së kreditit!

Pagesat

Zgjidhja e eNett do të integrohet me rrjedhën e punës së agjentëve tuaj. Kjo do të zvogëlojë kohën e nevojshme për të trajtuar rimbursimet, duke ju kursyer para.

Lexo më shumë (pdf) >

enett1.jpg
enett2.jpg

Shpërblim

Duke përdorur kartat virtuale eNett ju sjell kosto më të ulëta, ju mund të gjeni edhe nje opsion më të mire te udhëtimit. Përveç kësaj, merr një zbritje nga pagesa e parë.

Zbulo më shumë >

Travelport Smartpoint

Duke bërë pagesa direkt në kompjuterin tuaj në Smartpoint, ju mund ti kurseni vetes shumë kohë. Nuk keni më nevojë të kopjoni dhe ngjisni të dhëna nga një ekran në tjetrin. Ne do të gjenerojmë një numër virtual të kartes se kreditit  për ju dhe do të sigurojmë të gjitha të dhënat në formën e një formulari të pagesës.

Zbulo më shumë >

enett3.jpg
eNett.jpg

Vendosni llogarinë tuaj VAN

Fillo tani

Karta është virtuale, por përfitimet janë shumë reale. Ka shumë arsye pse përdorimi i kartes virtuale eNett në biznesin tuaj mund të jetë vendimi më i mirë që bëni këtë vit.

Zbulo më shumë >

Po ndryshojmë konceptin e pagesës në fushen e turizmit

Modelet aktuale të pagesave janë të vjetëruara.

Travelport ka investuar dhe zhvilluar eNett për të zëvendësuar këto forma të vjetëruara të pagesës me të gjitha papërsosmëritë dhe rreziqet e tyre. Kjo ndihmon agjencitë për të përdorur numrat virtuale të kartave ose VANet.

eNett ndihmon agjencitë e udhëtimit të përmirësojnë proceset e pagesave duke zvogëluar rrezikun e falimentimit dhe mashtrimit të furnitorëve, shpenzimet që lidhen me zgjidhjen dhe eliminon procese të tjera joefikase që dominojnë metodat tradicionale të pagesave të sotme.

Anthony Hynes, Drejtor Menaxhues një CEO, eNett International

eNett VAN

Zjistěte, jak se používáním virtuálních karet eNett mění pojetí plateb v cestovním ruchu