Zgjidhje për industrinë globale të turizmit

Zbuloni se si teknologjia jonë sjell risi të vazhdueshme në fushën e blerjes dhe menaxhimit në industrinë e udhëtimit

intelligence-300x200.png
Communication_White.png

Të rejat nga Travelport

HELPDESK

22 dhjetor 2020

Gezuar Festat nga Travelport Albania

 

Lexo më shumë ›

HELPDESK

04 shtator 2020

Turkish Airline- Kujtese rreth vendosjes se elementeve te emailit, telefonit , dates se lindjes dhe FOID ne formatin e SSR !!!

Lexo më shumë ›

HELPDESK

05 gusht 2020

TCP, Exchange nepermjet Galileo terminalit! Regjistrohu në webinar-in në 5 Gusht dhe zbulo pasardhësin e GEM-it.

Lexo më shumë ›

HELPDESK

23 mars 2020​

Sherbimet e Travelport rreth politikave te reja te linjave ajorore ne lidhje me COVID-19

 

Lexo më shumë ›

Zbuloni se si platforma jonë mund t’ju ndihmojë