Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Version i RI i Smartpoint

Version i RI i Smartpoint

 

Smartpoint i Ri– Shitja e sherbimeve suplementare dhe e biletave me linjat low cost kurre nuk ka qene kaq e lehte!

Lehtesoni punen tuaj me platformen me te re te Smartpoint. Kurseni kohen e kerkimit te komandave te duhura duke perdorur interface-in grafik te ofruar nga Smartpoint. Fitoni para duke shitur sherbime suplementare.

Travelport Smartpoint 4.0 thjeshton ne menyre konsiderueshme procesin e blerjes se sherbimeve suplementare.

  • 88% e agjenteve deshirojne te ofrojne shitje te bagazheve ekstra.
  • 87% e agjenteve deshirojne te ofrojne “upgrade class”.
  • Fitoni me shume nga shitja e sherbimeve suplementare.

Travelport Smarpoint 4.0 sjell SE BASHKU nje game te gjere linjash ajrore tradicionale dhe low cost.

  • Krahason cmimet e biletave dhe sherbimet suplementare.
  • Linja ajrore standarte dhe low cost (Ryanair, EasyJet, AirAsia, Jet2 etj).

Travelport Smartpoint 4.0 ofron informacion te plote rreth linjave ajrore.

  • Informacion te plote rreth produkteve te ofruara nga linjat ajore ne nje interface grafik.
  • Paraqitje grafike e produkteve te linjave ajrore (vendi ne avion, sherbimi ne board, argetimi ne board, kosto e sherbimeve suplementare etj)
  • Zbuloni me ne benefitet e versionit me te ri te SmartPoint. 

     

Per me shume informacion sesi te punoni ne Smartpoint ju lutem hapni informacionin bashkangjitur.

Travelport Albania