Skip navigation »

Loading...

Kurse dhe shkollime

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Kurse dhe shkollime > KALENDARI I TRAJNIMEVE

KALENDARI I TRAJNIMEVE

Janar - Dhjetor 2013

KALENDARI I TRAJNIMEVE
Nr Nga Deri Lloji i Kursit Vende te Lira
 1 29.01-30.01.13 0
 2 15.04-19.04.13 Bazë 8
 3  27.05-31.05.13 Bazë 8
 4  24.06-28.06.13Bazë 8
 5  29.07-02.08.13Bazë 8
 6  16.09-20.09.13 Bazë 8
 7  28.10-01.11.13 Bazë 8
 8  02.12-06.12.13 Bazë 8
 9