Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Swiss online check in

Swiss online check in

28.7.2008

File:
Swiss online check in.pdf
Format:
pdf
Size:
403kB

 

 

Te dashur agjente,

Travelport ka kenaqesine t`ju prezantoje te rene e fundit, mundesine e Check-in Online per Swiss International Airlines(LX)nepermjet Travelport Viewtrip. Online Check-in u krijon mundesi si udhetareve qe te realizojne vete check-in e fluturimeve te tyre nepermjet nje e-mail link ose direkt nga itinerari I tyre ne faqen e ViewTrip, ashtu edhe agjenteve te udhetimit per te realizuar check-in per pasagjeret e tyre duke perdorur faqen e webit te Travelportit Viewtrip.Ky sherbim u ofrohet te gjithe udhetareve, itinerari i te cileve eshte realizuar nepermjet agjensive qe perdorin sistemet Galileo dhe Apollo, ku faqen e webit ViewTrip e perdorin si nje sherbim te bere enkas per ta. Per sherbimin e check-in on line me Viewtrip mjafton qe itinerari te kete nje segment fluturimi te rezervuar me ato linja ajrore qe kane marrveshje me Travelporti-in per nje sherbim te tille.

Bashkengitur keni detajet e ketij informacioni,

Ju lutem kontaktoni per cdo paqartesi,