Webinar Recovery Trends

Updated: Jun 30


Te dashur agjentë,Bashkohuni me webinarin e organizuar nga Travelport rreth Tendencave të Rimëkëmbjes të Mërkurën, 8 Korrik, ora 13.00. Travelport po bën së bashku ekspertë si nga agjencitë e udhëtimit ashtu edhe nga Kompani ajrore Southwest Airlines, IHG, Fox World Travel, Skylord Travel, dhe UOB Travel për të diskutuar tendencat e rimëkëmbjes.


Ne do të mbulojmë:


• Ndikimin e krizës në shkallë globale dhe rajonale

• Ruajtjen e vazhdimësisë së biznesit - si linjat ajrore ashtu dhe agjensitë kanë lundruar në pasiguri dhe po nxisin besimin në udhëtime

• Trendet që shfaqen rreth rimëkëmbjes (tregjet vendase dhe ndërkombëtare)

• Pasqyra e të dhënave për modelet e kërkimit dhe prenotimit, trendet dhe sjelljet e udhëtarëve për rajonin EMEA

• Ndërtimi i strategjisë suaj të rimëkëmbjes dhe çfarë aftësish ju nevojiten për muajt e ardhshëm


Regjistrohu tani !


https://www.travelport.com/covid19-recovery-trends-webinar