Helpdesk News – Lejohet hapësira në krijimin e emrit

Availability, List Display, Unvoid Exchange, Refund Voided Ticket.Të dashur agjentë,


Dëshirojmë t’ju informojmë për të rejat e sistemit Galileo si dhe pyetjet dhe përgjigjet e shpeshta të kësaj periudhe:


1. Lejohen hapësirat gjatë vendosjes së emrit në PNR me Travelport Galileo

Galileo tani ju njeh hapësirën në rubrikën e emrit në një PNR . Vendosni emrat ashtu siç dëshironi që ato të shfaqen. Ju lutem shikoni shëmbujt e mëposhtëm:


Shembull: 1.MBIEMER / EMER MR 2.1BROWN / MARIA ANNA MRS


Të gjitha produktet e pas rezervimit si GEM, GRM, e njohin këtë të re dhe janë tërësisht të disponueshëm për ju.


2. Dëshironi të shikoni të gjitha rezevimet e bera për një datë dhe fluturim të caktuar?


LD/ALL/AZ583/24MAY-D

LD/ALL/A3/17MAY*30MAY-D shfaq listen e rezervimeve të bëra nga data 17May deri me 30May për linjen A3


3. Shikoni availability për vajtje ardhje me një komandë të vetme duke përcaktuar datat dhe linjën ajrore.

>A18MAYJFKTIA/TK++27JUN/TK


Përgjigjja e sistemit si më poshtë:

4. Dëshironi të gjeni availability OD nga origjina në destinacion duke ditur flight number?


Availability Flight duhet instaluar si fillim . Prandaj Ju lutem na kontaktoni.


Komanda fillon me BB si më poshtë:


BBA15MAYJFKTIA/UA9820/UA9837


Përgjigjja e sistemit:5. Si mund të unvoid një biletë që është berë VOID?


TRU/12544007899201


6. Dëshironi të bëni VOID refundin brenda ditës ?


TRNC12544007899201


7. Dëshironi të anulloni exchange brenda ditës?


TRVE/2359901876189Ju uroj punë të mbarë!

Manjola