Skip navigation »

Loading...

Kush jemi

  • Me shume informacion per Travelport….

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Kush jemi > Me shume informacion per Travelport….

Me shume informacion per Travelport….

Travelport eshte nje nga kompanite me te medha te udhetimit dhe me te perhapuar gjeografikisht. Kjo kompani synon ne krijimin e pervojave me te jashtezakonshme te udhetimit sipas kerkeses boterore.

I perhapur me shume se 130 vende dhe nepermjet nje rrjeti prej 8000 profesionistesh lokale, Travelport paraqet nje numer me te madh zgjedhjesh, kapacitet shume te madh udhetimi si dhe uljen e kostos te udhetarit, profesioniste dhe administratore te udhetimit.

Travelport ofron nje rang te gjere sherbimesh te biznesit dhe konsumatorit, qe shkon nga teknologjia e shperndarjes dhe e paketave te udhetimit deri tek tregtia me pakice dhe zgjidhjet.


Travelport operon ne mbi 20 marka kryesore ku perfshihet Orbits, nje agjensi udhetimi online; Galileo, nje sistem global i shperndarjes (GDS) dhe GTA, nje tregtar global i produkteve te udhetimit.

 Mund te shikoni per me teper ne http://www.travelport.com

Me shume informacion per Travelport….