Na kontaktoni

Na tregoni për veten tuaj dhe ne do t’ju tregojmë si mund t’ju ndihmojmë.

Travelport Albania sh.p.k


NIPT: L32405013R

Sheshi Skënderbej, Pallati I Kulturës

Tiranë

E-mail: galileo@galileoalbania.com

Web: www.travelportalbania.com

Helpdesk - HOTLINE

Mon - Fri 8:30 - 17:30 h

Tel./Fax: +355 42251720

galileo@galileoalbania.com

Departamenti i Tregtisë

Mon - Fri 8:30 - 17:30 h

Tel.: +355 682076937