Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Kuotimi i itinerareve AZ me bagazh të përfshirë

Kuotimi i itinerareve AZ me bagazh të përfshirë

3.3.2017


Të dashur agjentë,

 Tashmë keni mundësinë që të kuotoni itineraret e AZ me bagazh të përfshirë duke përdorur një opsion të ri, FXD. Ju duhet vetëm ti shtoni opsionin FXD komandave bazë të kuotimit.

Kështu, përvec komandës FQA (Fare Quote Alternative)e cila shfaq cmimet alternative të itinerarit të rezervuar në rastet kur linjat ajrore përdorin të njëjtën klasë rezervimi për lloje të ndryshme cmimesh me ose pa bagazh të përfshirë (shembulli në vijim).

 >FQA

 fqa.jpg

>FF1

 ffi.jpg

>*FF1


ff1b.jpg

 Mund të përdorni gjithashtu opsionin e ri FXD që i shtohet komandave bazë të kutotimit:

>FQBB/FXD
>FQ/FXD
>FSTIA24APRBRI30APRTIA+FXD

 Shihni shembujt në vijim:

>FQBB – Cmimi më i lirë i disponueshëm Cmimi nuk përfshin bagazhin

fqbb.jpg

>FQBB/FXD –Cmimi më i lirë i disponueshëm me bagazh të përfshirë

 fqbb2.jpg

>FQBBK (në rast se duhet rebook)

 

>FQ/FXD – Cmimi në klasën që keni rezervuar me bagazh të përfshirë

 Opsioni funksionon dhe për komandën e FS (Focalpoint shopping)

>FSTIA24APRBRI30APRTIA+FXD

 fstai24.jpg

 Kliko   «BOOK»    

 Më pas kutotoni itinerarin me komandën   

 >FQBB/FXD

 fstia2.png

 

Për cdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni.

Gjithë të mirat,

Travelport Albania