Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > GOL IBE – Përditësim i parametrave të E-mail-it

GOL IBE – Përditësim i parametrave të E-mail-it

3.1.2017

 gol2.jpg

 

Të dashur përdorues të GOL IBE,

 Dëshirojmë t’ju përditësojmë me një informacion të rëndësishëm dhe do t’ju luteshim për bashkepunimin  tuaj.

 GOL IBE u dërgon klientëve tuaj konfirmimet e rezervimeve nga adresa juaj e e-mailit. Për shembull, nëse  ju jeni  agjencia abtravel, klientët tuaj  marrin njoftime nga adresa e e-mail-it .


 Në ditët e sotme duke qënë se mbrojtja anti-spam është një prioritet i lartë për të gjithë, ju mund të keni  aktivizuar programe antiviruse të ndryshme për e-mail-et e dërguara nga adresa juaj. Në këto kushte  mund të ndodhë që e-mail-et e dërguar nga GOL IBE nuk e përmbajnë adresën tuaj.

      Tashmë e-mail-et e GOL IBE  trajtohen ndryshe.

       Ju lutemi  kontaktoni IT/admin e e-mail-it tuaj dhe jepini  informacionin e mëposhtëm:

  1. If you use SPF, please allow our server in your domain settings:
    v=spf1 mx mx:golibe.com ~all
  2. If you use DKIM, please add this CNAME record to your domain settings: golibe._domainkey.agentura.cz CNAME golibe._domainkey.golibe.com

 

  Nëse ju keni të aktivizuar një program antivirusi dhe nuk do të  zbatoni parametrat e  mësipërm, duke       filluar nga data 30 Janar 2017, GOL IBE nuk do të dergoj e-mail nga  por nga   . Adresa do të përdoret vetëm për përgjigjet.

 

  Për cdo pyetje, ju lutemi të na kontaktoni .

 

  Travelport Albania.