Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Galileo Terminal - Shfaqja grafike e vendit ne avion

Galileo Terminal - Shfaqja grafike e vendit ne avion

3.3.2016

 

Te dashur agjente,

Kemi kenaqesine t’ju prezantojme disa opsione te reja, qe tashme Galileo Terminal ofron:
 

Shfaqja grafike e vendeve ne avion dhe mundesia e rezervimit te tyre

Ekzekutimi I komandes SEAT ne terminal, hap menjehere nje dritare ne te cilen ju shfaqet konfigurimi I vendeve te avionit dhe nga ku mund te kryeni shume thjeshte rezervimin e vendit te preferuar te pasagjerit tuaj. Ne menyre intuitive ju selektoni fluturimin, pasagjerin dhe vendin ne avion, gjithmone kur ky I fundit eshte sherbim pa pagese ekstra.

1.jpg

 

Printimi i itinerarit

Tashme agjencite IATA mund te printojne menjehere itinerarin pas komandes TKP. Itinerari I printuar nuk shfaq cmimin.

 2.jpg

 

I njejti itinear printohet dhe nga agjencite jo IATA por ne kete rast duke klikuar tek ikona “Itineary “

 3.jpg

 

Besojme qe keto opsione do e bejne punen tuaj me Galileo Terminal me komode dhe jeten tuaj profesionale me te lehte.

Stafi  Travelport Albania