Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Travelport ViewTrip

Travelport ViewTrip

12.2.2016

1.jpg

Të dashur agjentë, 
Travelport ka kenaqësinë tju njoftojë që versioni i ri i ViewTrip , tashmë i quajtur Travelport ViewTrip, nëpërmjet të cilit mund ti ofroni pasagjerëve tuaj itinerarin e udhetimit, është i aksesueshëm. 
Ky përditësim automatik është projektuar duke patur në mendje përdoruesit e teknologjisë mobile ndaj ofron një eksperiencë të shkëlqyer nga cdo pajisje të lidhur me internetin (desktop/laptop, smartphone ose tablet) dhe nuk ka nevojë për instalim të hardware/software.

2.jpg

3.jpg

 

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni.

Travelport Albania 
Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures, Kati III, 
Tirana, Albania

Tel/Fax: +355 42251720 
E-mail: galileo@travelportalbania.com 
Web: http://www.travelportalbania.com