Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Workshop Travelport Albania 12 Qershor, 2014

Workshop Travelport Albania 12 Qershor, 2014

13.6.2014

Travelport Albania pati kenaqesine te  mirepriste me 12Qershor,2014  ne ambjentet e Carsbergut te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar  risite e  produkteve : GOL IBE, GT, GEM .

 Mikepritja dhe atmosfera miqesore , ushqimi i shijshem, ndarja e cmimeve  BEST 2014 GT & GOL USER,  bisedat me njeri-tjetrin beri qe koha te kalonte shpejt.

 Na kontaktoni per tu njohur  me shume me risite e ketyre produkteve.

 Behu pjese e vizionit te Travelport Albania, per te arritur suksesin e deshiruar!

picture_304.jpg picture_003.jpg 1.jpg 9.jpg img_20140612_192822.jpg img_20140612_193653.jpg img_20140612_193800.jpg img_20140612_193817.jpg img_20140612_193831.jpg img_20140612_193900.jpg img_20140612_193909.jpg img_20140612_193930.jpg img_20140612_193940.jpg img_20140612_194006.jpg img_20140612_194039.jpg img_20140612_194055.jpg img_20140612_194208.jpg img_20140612_194252.jpg img_20140612_194226.jpg img_20140612_194322.jpgpicture_004.jpg 27.jpg