Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar

Helpdesk

Zyra TRAVELPORT Albania

Travelport Albania Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures, Kati III,

Tirana, Albania

Tel/Fax: +355 42251720

E-mail: galileo@travelportalbania.com

http://www.travelportalbania.com

 

WORKING HOURS:

SALES / MARKETING

Mo - Fri 08.30 - 17.30h

 

HELPDESK

Mo - Fri 08.30 - 17.30h

OFFICE MANAGEMENT:

Manjola Hysi

General Manager, Sales & Marketing Executive

Tel/Fax: +355 42251720

Cell: +355 682076937 

E-mail: manjola.hysi@travelportalbania.com

TECHNICAL & HELP DESK SUPPORT:

Ani Thimjo

Customer & IT Support Executive

Tel/Fax: +355 42251720

Cell: +355 695268999

E-mail: ani.thimjo@travelportalbania.com

Shumë përgjigje mund ti gjeni edhe në ASK Travelport, ku nëpermjet regjistrimit  merrni njoftime për ndërprerjet e mundshme të sistemit dhe emergjencat e tjera.

Manualet e Përdoruesve

Këtu ju do të gjeni manuale përdorimi dhe instalimi për produktet e zgjedhura.