GalileoTerminal

GalileoTerminal ju lejon të hyni në sistemin e rezervimit Galileo duke përdorur nje brawser web si Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera etj. Avantazhi kryesor është lehtësia e përdorimit dhe shpejtësia e zbatimit. Nuk ka nevojë për instalimin dhe përdorimin e softuerëve të veçantë.

Më shumë paltforma

GalileoTerminal është një aplikacion web, prandaj nëse keni një kompjuter, laptop, tablet iPad ose tablet me Android, shkoni në galileoterminal.com dhe hyni në Galileo.

GDS juaj, ashtu siç  jeni mësuar

Të gjitha komandat  e njëjta. Dritare të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme. Pastron historinë e çdo terminali. Shkurtimet. Kalendari. Të gjitha në një vend.

eTracker

Mban gjurmët e statusit të biletave të shfaqur jo vetëm përmes GalileoTerminal por edhe Travelpoint Smartpoint-it tuaj. Shumë e dobishme kur ju duhet të rimbursoni biletat pjeserisht te perdorura.

DOCx Asistent

Vendosja e detajeve të pasaportave ose vizave në PNR kurrë  nuk ka qenë më e lehtë. Përdorni DOCx, zgjidhni elementin SSR që duhet të vendosni  dhe plotësoni maskën përkatëse. Nuk ka më gabime me komanda të gjata te fshehta që perdoreshin më parë në mënyrë manuale.

Editable itinerary

Rrisni nivelin e shërbimit ndaj klienteve tuaj. Pasi të keni bërë një rezervim, mund të krijoni një itinerar grafik me një klik, përshtatni pamjen e tij dhe pastaj dërgojani  klientit.

SMS

Dërgo itineraret dhe biletat nëpërmjet SMS direkt nga GalileoTerminal. Ju mund të krijoni mesazhin në dritaren e terminalit ose në ndërfaqen grafike përpara se ta dërgoni sms.

Raportet e shitjeve

Funksionalitete sidomos për pronarët dhe drejtuesit e agjencive të udhëtimit. Mban gjurmët e te gjitha  shitjeve në baze ditore, javore ose mujore. Raportet janë kaq të detajuara saqë do të shihni edhe se cili agjent i ka kryer biletat, detajet e fare basis, linjen ajrore duke përfshirë tarifën totale dhe të gjitha taksat. Ju mund të filtroni rezultatet me të gjitha këto parametra.

Si funksionon GalileoTerminal

Shihni webinar-in e regjistruar dhe zbuloni detajet më me hollësi.

Unë mund të bëj shumë më shumë me GalileoTerminal. Ky produkt  më ka ndihmuar shumë herë dhe është një zgjidhje e mrekullueshme kur kam nevojë të udhëtoj dhe punoj ne te njejten kohë. Mund të vendos vetë kur agjencia ime do të jetë e hapur dhe nëse mundem, mund të jem në dispozicion të klientëve të mi 24/7.

Bruce Moodley, Shërbimet e Udhëtimit të Manta

Unë do të doja të falënderoja të gjithë ekipin për lancimin e versionit  të ri GT. Fantastike jane veçanërisht  opsionet e reja të shtuara.

Ramez Sayed Abdullah, Ndihmës dhe Menaxher i Trajnimit, Travelport Syria

GalileoTerminal është një zgjidhje e shkëlqyer për agjencinë tonë, sepse na lejon të punojmë me GDS nga çdo pajisje, si një kompjuter, smartphone ose iPad. Kjo është e rëndësishme për ne, sepse ne jemi duke punuar në një mjedis ku lidhja me internetin deshton, dhe duhet të jemi në gjendje të lidhemi me pajisjet alternative. Është një opsion i mirë për situata emergjente.

Brian Chin, Drejtor, Travel Services Limited