Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > EMAIL nepermjet GDS.

EMAIL nepermjet GDS.

19.9.2011

File:
EMAIL nepermjet GDS..pdf
Format:
pdf
Size:
44kB

 

 

 

Si te dergoni me email itinerarin nga  Focalpoint?

Per te derguar me e-mail itinerarin nepermjet Focalpoint/Desktopit  rezervimi duhet te jete i mbyllur me komanden (ER), me pas vendosni komanden Received From (R.EMRIN) dhe  finalizoni dergimin e emailit sipas komandave te meposhteme:

 

Vendos adresen/at e e-mail-it:

 

  MT.TOM-HILL@YAHOO.COM Vendos e-mail-in e marresit: “MT-Mail To”
MT.ALL@ Anullon te gjitha email-et e marresit / MT
MF.TEST@YAHOO.COM Vendos adresen e derguesit: “MF- Mail From”
MF.@ Anullon emailin e derguesit/MF

 

 

 

Per me shume detaje, ju lutemi hapni informacionin bashkengjitur.