Skip navigation »

Loading...

Faq-et

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Faq-et > AKTUALISHT PO PËRDORIM NJË SISTEM TJETËR DISTRIBUTOR, A NUK DO TË JETË PROBLEM KALIMI NË SISTEMIN GALILEO?

AKTUALISHT PO PËRDORIM NJË SISTEM TJETËR DISTRIBUTOR, A NUK DO TË JETË PROBLEM KALIMI NË SISTEMIN GALILEO?

Natyrisht që kalimi në një sistem tjetër përfaqëson njëfarë ndryshimi të shprehive dhe të procedurave rutinore. Por ky problem është lehtësisht i zgjidhshëm nëpërmjet trajnimit falas, i cili i aftëson klientët tanë brenda pak ditëve. Shpërngulja e rezervimeve të krijuara në një sistem tjetër GDS kryet automatikisht brenda 36 orësh.

Për tregun shqiptar ofrojmë aktualisht kushtet më të mira për t'u lidhur, pasi sistemin Galileo mund ta merrni shpejt dhe falas. Të gjitha produktet dhe funksionet operative janë të paktën në nivelin e sistemeve të tjerë distributore, të cilët janë sot për sot në dispozicion kudo në botë. Për sa i perket vetë kalimit nga një sistem tjetër në sistemin Galileo, ne kemi përpunuar një procedurë për realizimin e këtij kalimi pa cenuar aspak cilësinë e shërbimeve ndaj klientëve tuaj.

Prania personale dhe ndihma e Helpdesk-ut tonë menjëherë pas vendosjes së tij në zyrën e agjensisë turistike është një gjë krejt e natyrshme. Bashkëpunimi me sistemin Galileo ju mundëson të zhvilloheni më tej dhe të mbani hapin me zhvillimin e teknologjive dhe shërbimeve të reja të turizmit.