Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Faq-et > A KA ZYRA TRAVELPORT NË SHQIPËRI NJË ASISTENCË TË MJAFTUESHME LOKALE?

A KA ZYRA TRAVELPORT NË SHQIPËRI NJË ASISTENCË TË MJAFTUESHME LOKALE?

Po, zyra e hapur rishtas në Tiranë u siguron asistencë të plotë përdoruesve në Shqipëri. Asistenca në vend është pjesë e rëndësishme e sistemit Galileo dhe është në nivel të lartë profesional.

Galileo Helpdesk është në dispozicionin tuaj për çdo ditë pune. Për sigurimin e një asistence teknike komplete dhe të kualifikuar ndodhen teknikët tanë, të cilët veprojnë me shpejtësi dhe siguri të madhe.