Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > 14.Trajnime IATA

14.Trajnime IATA

18.2.2008 Tashmë me Galileo Albania

14.Trajnime IATA

 

 

 

Të nderuar Klientë! Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se tashmë Galileo Albania hap Qendrën e Trajnimeve të saj, duke ofruar për të gjithë Kurse Trajnimi IATA/UFTAA (kursi themeltar). Ky kurs jo vetëm që shërben për zgjerimin e njohurive dhe për rritjen e profesionalizmit në punën tuaj, por njëkohësisht shërben dhe si kusht i parë për të t'u bërë agjensi IATA...

Të gjithë pjesëmarrësit që kalojnë me sukses provimin përkatës do të pajisen me çertifikatë IATA që njihet në mbarë botën.

Për më shumë informacion klikoni në këtë link http://www.galileoalbania.com/kurse-dhe-shkollime

Për çdo pyetje ose paqartësi lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!