Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > 13.Newsletter Korrik 2008

13.Newsletter Korrik 2008

16.7.2008

 

 

GALILEO Albania ofron per agjentet shqiptare zgjidhje te re teknike, SSL Galileo Albania ka kenaqesine t’ju njoftoje lancimin ne tregun shqiptar te lidhjes se re dhe te avancuar online, SSL, per perdoruesit e Sistemit Galileo. Agjensite turistike qe perdorin Sistemin Galileo tani kane mundesine te rrisin sigurine e tyre online fale opsionit te ri te lidhjes SSL, programuar per te garantuar nivele te reja sigurie per transaksionet online.   SSL, ose ndryshe Secure Sockets Layer, mundeson agjentet te kene akses ne Sistemin Galileo dhe te kryejne transaksione te sigurta online nepermjet nje linku te koduar midis web serverit te Galileos dhe desktopit te agjensise.   Siguria online eshte nje ceshtje kritike per te gjitha kompanite per te menaxhuar sidomos numrin ne rritje te transaksioneve online. Lidhja e re SSL siguron qe te gjitha te dhenat qe kalojne nga web serveri dhe desktopi te mbeten teresisht private dhe unike per agjensite turistike dhe sistemin Galileo. Pas migrimit ne lidhjen SSL, cdo terminal automatikisht lidhet me sistemin Galileo nepermjet internetit.  Kriteret Teknike Minimale per SSL ØFocalpoint 3.5, Viewpoint 3.0, ose Galileo Desktop 1.01 dhe ne vazhdimØWindows 2000 ose me recentØAkses InternetiØ.Net 2.0 ose me lart duhet te instalohet nese nuk eshte prezentØNese eshte i instaluar Microsoft XP, duhet te keni “Microsoft Installer 3.1 v2” te instaluar ne kompjuter (KB893803)”

 

Avantazhet e agjensive nga konvertimi ne lidhjen SSL: üAgjensite mund te punojne njesoj si tani me te njejtin Client ID dhe GTID üLidhja dhe funksionimi i sistemit Galileo tashme behet me pak vulnerabel dhe e varur nga cilesia e internetit üTani agjentet do klikojne direkt ne ikonen e Galileo Desktop, pa pasur nevoje per te realizuar Contivity ne fillim per te aksesuar Sistemin Galileo üNuk ka nevoje per hardware shtese ne agjensi üNuk ka nevoje per network routing te vecante üNuk ka nje nr limit per lidhjet SSL nepermjet nje router standart üSSL eshte zgjidhje teknike dhe jo produkt keshtu qe konvertimi behet teknikisht nga IT i Galileos dhe nuk ka nevoje per perfshirje te stafit te agjensive  üTargeti i segmenteve nuk do ndryshoje per agjensite, edhe pse po i ofrojme nje zgjidhje teknike shume me cilesore per te cilen eshte investuar shume deri tani per ta bere me efikase se zgjidhjet analoge te konkurenteve tane üSapo konvertohet lidhja teknike, agjentet mund te vazhdojne punen normalisht, pa asnje ndryshim ne aplikim dhe komanda, pasi nuk ka ndryshime per produktet e sistemit üInstalimi i SSL nuk do kete asnje pengese ne rrjedhen e punes se agjensise sepse fillimisht zgjat pak kohe si proces dhe nderkohe behet ne secilin terminal me radhe, duke i lene mundesine agjenteve per te perdorur terminalet e tjera   ame="fb" title="" alt=""/>ame="ci" title="" alt=""/>